Yleistä

Kankaanpään Voimailijat ry on perustettu vuonna 1984.
Seuran tarkoituksena on edistää positiivisella asenteella liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella. Lajeja ovat painonnosto ja voimanosto. Painonnostosali sijaitsee Kankaanpään liikuntakeskuksessa.
 
Seuran toiminnan painopisteet ovat erityisesti nuorten ja aloittelevien aikuisten ohjauksessa. Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon nuoria oikeaoppisen harjoittelun pariin, jotta virheellisiltä tekniikoilta vältyttäisiin tulevaisuudessa. Nuorten ryhmien ohjauksessa kiinnitetään erityistä huomiota positiiviseen ja kannustavaan palautteeseen, nuorten kunnosta ja taitotasosta riippumatta. Tekemisen ja onnistumisten kautta toivotaan nuorten saavaan itselleen mahdollisimman pitkään kestävä harrastus. Uusien nuorten joukosta kohoaa  muutamia lahjakkuuksia aina kansainvälisille kilpailuareenoille asti. Heidän ammattitaitoinen valmennus ja harjoitteluohjelmien tekeminen kuuluvat myös seuran tehtäviin.
 
Aikuisten ohjatuissa ryhmissä pääpaino on liikuntaharrastuksen aloittamisella ja ylläpitämisellä. Kehittävällä lihaskuntoharjoittelulla tähdätään mm. selkä- ja niska- ja hartiaseudun ongelmien vähentämiseen.
 
Seuran jäsenille on tarjolla mm.
 
-aikuisten kuntoryhmä kaksi kertaa viikossa
-runsaasti salivuoroja
-kilpailutoimintaa
-ammattivalmennusta ja harjoitteluohjelmia
 
Seuran käytössä on lajiohjaajakoulutuksen suorittaneita ohjaajia ja Painonnostoliiton nuorten maajoukkueen vastuuvalmentaja Jouni Vähäsantanen, joka on myös seuran päävalmentaja.
Seuran jäseneksi valitaan hallituksen päätöksellä.
Jäsenmaksu on vuonna 2021 harrastajat 80 € tai 40€/kausi, kilpaiijat 120 €
Lisätietoja jäsenyydestä saa painonnostosallilla tai Vesa Salomäki 0400599025
 
Seuran hallitus vuonna 2021;
Vesa Salomäki, puheenjohtaja
Nina Majamäki, sihteeri, kuntoryhmä
Jouni Vähäsantanen, päävalmentaja,
Marjaana Vähäsantanen, rahastonhoitaja
Tuulia Lohivuo, tiedottaja
Janne Marttila, kilpailutoiminta
Tommi Lohivuo, tiedottaja
Jenna Välimäki, nuorisojaosto
 

 
 
UUSIA KAKKOSEN TUOMAREITA
Suomen Voimanostoliitto järjesti yhdessä Kankaanpään Voimailijoiden kanssa 17.5. kansallisen II -luokan tuomarikokeen. Kokeen piti Margetta Salminen (INT CAT I) ja sen läpäisivät Kankaanpään Voimailijoista Sami Järvinen, Tommi Lohivuo, Tuulia Lohivuo, Nina Majamäki, Janne Marttila ja Marjaana Vähäsantanen.
 
 

Kirjautuminen